HomeComunicateTehnologie(P) Tehnologia isi spune cuvantul si in sfera produselor de dezinfectare! Polti...

(P) Tehnologia isi spune cuvantul si in sfera produselor de dezinfectare! Polti lanseaza Sani System Business

Published on

spot_img

Lansare Polti | Sani System Business

Cum se elimină microorganismele daunătoare?

Exista multe intrebari legate de cele mai eficiente modalitati pentru eliminarea microorganismelor daunatoare din incaperi. Ce produse de dezinfectare ar trebui sa fie folosite, cat de des este necesar sa fie utilizate, ce zone sunt mai predispuse la contaminare, iar lista poate continua. Necesitatea unei dezinfectari riguroase nu poate fi ignorata in aproape niciun spatiu public, cu precadere in clinici, cabinete, studiouri, sali de fitness, saloane de infrumusetare sau orice spatiu de lucru.

Pentru a asigura igienizarea si distrugerea completa a microorganismelor din mediile cu risc de contaminare biologica, Polti sare in ajutorul companiilor prin intermediul tehnologiei brevetate Superheated Chamber. Aceasta se face remarcata in domeniul dedicat unor astfel de produse de dezinfectare gratie functiilor pe care le imbina.

Sani System Business
Polti Sani System Business

Prin generarea unui abur saturat si supraincalzit in interiorul boilerului Polti Sani System Business, care atinge o temperatura la iesire de pana la 180°C, aceasta tehnologie este capabila sa elimine pana la 99,99%  dintre virusuri, germeni, bacterii, ciuperci si spori.

Ce patente au aceste aparate pentru dezinfectat

Produsele de dezinfectare Polti, precum aparatele Polti Sani System, dezinfectantii si sistemele de igienizare cu abur, sunt patentate si dezvoltate in colaborare cu Facultatea de Medicina si Chirurgie a Universitatii din Pavia, Italia. Mediile cu risc de contaminare biologica pot fi dezinfectate cu o mare eficienta prin intermediul aparatelor cu abur profesionale, care sunt dedicate unui astfel de scop.

Capacitatea fantastica a aparatelor de curatat cu abur Polti este dovedita prin experimentele efectuate in laboratoare. Conform rezultatelor obtinute in urma testelor realizate pe cele mai raspandite microorganisme, se atesta faptul ca aceste aparate sunt capabile sa omoare si sa elimine pana la 99,99% din virusuri, germeni si bacterii. S-a dovedit, prin intermediul datelor stiintifice si a rezultatelor experimentale, ca aburul produs poate distruge chiar si temutul coronavirus (Covid-19).

Beneficiile declarate de producatorul Italian POLTI

Datorita dimensiunilor sale compacte este usor utilizat chiar si in spatii de mici dimensiuni.
Tehnologia brevetata Superheated Chamber, genereaza un abur saturat supraincalzit in interiorul boilerului Polti Sani System Business, care atinge o temperatura la iesire de pana la 180 ° C si care este capabil sa omoare pana la 99,999% * dintre virusuri, germeni, bacterii, ciuperci si spori. Vaporii sunt aproape complet lipsiti de particule lichide si ies sub forma de nor, invaluind suprafetele care urmeaza sa fie dezinfectate, care se vor usca rapid.
Prin urmare, dezinfectia are loc fara contact si poate fi efectuata chiar si in cele mai dificile colturi.
In faza de distribuire, aburul este amestecat cu detergentul HPMed care completeaza actiunea dezinfectantului.
HPMed actioneaza ca un adjuvant pentru actiunea igienizanta a aburului, poate fi utilizat in prezenta oamenilor si a animalelor si este eficient impotriva mirosurilor neplacute.

Prezentare Video Tehnologie Sany System Business

Acest aparat pentru dezinfectare este adresat companiilor de curatenie, clinicilor si tuturor persoanelor juridice interesate de gasirea unor solutii naturale pentru dezinfectarea birourilor si a spatiilor publice. Aceasta tehnologie se face remarcata pe piata produselor de dezinfectare, iar capacitatea sa uluitoare de eliminare a 99,99% dintre microorganisme este dovedita prin teste de laborator si date stiintifice.

Despre Compania POLTI

De mai bine de 40 de ani, compania ofera solutii ecologice si produse de inalta calitate. Grupul Polti se dedica realizarii aparatelor electrocasnice moderne, care sa nu dauneze naturii. Fondata de catre Franco Polti, compania este, astazi, prezenta in 52 de tari din intreaga lume prin filiale si distribuitori. Toate aparatele Polti, inclusiv aceste produse de dezinfectare, sunt concepute pe baza a trei mari considerente: eficienta, depasirea asteptarilor tuturor clientilor si grija pentru mediul inconjurator.

Compania ofera o gama variata de produse revolutionare, precum aspiratoare cu abur, statii de calcat cu abur si aparate de curatat profesionale.

Acestea pot fi utilizate atat in locuinta personala, cat si in spatii des circulate, precum hoteluri, moteluri sau pensiuni. Pentru astfel de locatii, exista o gama diversa de echipamente dedicate, toate acestea fiind dotate cu accesorii aferente de cea mai buna calitate

Latest articles

PODCAST| Investitorii din imobialiare își mută atenția către Dubai, Miami sau New York – Nicoleta Manea CEO | ANG Luxury Properties

PODCAST| Investitorii din imobialiare își mută atenția către Dubai, Miami sau New York - Nicoleta Manea CEO | ANG Luxury Properties

PODCAST | Petronela Rotar “Arta de a fi Părinte”

PODCAST | Petronela Rotar | Scriitoare "Arta de a fi Părinte" Despre Petronela RotarPetronela...

(P)Cosmobeauty Expo, revine la Sala Polivalentă din București în perioada 27-29 mai

Cosmobeauty Expo, revine la Sala Polivalentă din București în perioada 27-29 mai Peste 70 de...

PODCAST | Barometrul afacerilor de tip startup – Cristian Onețiu

Invitat special: Cristian OnețiuDin cuprinsul emisiunii:Barometrul afacerilor de tip startup 2019 realizat de EY...

ARTICOLE SIMILARE

PODCAST| Investitorii din imobialiare își mută atenția către Dubai, Miami sau New York – Nicoleta Manea CEO | ANG Luxury Properties

PODCAST| Investitorii din imobialiare își mută atenția către Dubai, Miami sau New York - Nicoleta Manea CEO | ANG Luxury Properties

PODCAST | Petronela Rotar “Arta de a fi Părinte”

PODCAST | Petronela Rotar | Scriitoare "Arta de a fi Părinte" Despre Petronela RotarPetronela...

(P)Cosmobeauty Expo, revine la Sala Polivalentă din București în perioada 27-29 mai

Cosmobeauty Expo, revine la Sala Polivalentă din București în perioada 27-29 mai Peste 70 de...